Christopeit Ligfiets recumbent RS-1 hometrainer Volledige grootte weergeven

Christopeit Ligfiets recumbent RS-1 hometrainer

Christopeit RS1 hometrainer ligfiets 

Ontspannen fietsen op een homtrainer kan nu met de Christopeit RS-1 ligfiets.

Uitermate geschikt voor mensen met rugklachten, zwak gestel of de "rechtop-houding" van een gewone hometrainer niet lang vol houden. Vele ouderen en 50+ geven de voorkeur voor deze manier van fietsen en bewegen.

Meer details

279,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Hometrainer recumbent RS-1 ligfiets

De ligfiets recumbent RS-1, en beschikt over 8 weerstanden en is makkelijk te gebruiken.

De RS-1 heeft een magnetisch remsysteem en beschikt over 8 verschillende weerstand niveaus, zodat u op elk gewenst niveau kunt trainen, van licht tot zwaar. De digitale display geeft onder meer tijd, afstand, snelheid, hartslag en benadering van calorieverbruik aan

Ideaal voor echt gerichte gewichts en conditie doeleinden en revalidatie. De ligfiets recumbent bike is een hometrainer voor thuis met een zeer comfortabele zit. De recumbent heeft een meer "liggende houding" met een grote en stevige rugsteun. Een recumbent geeft in het algemeen meer comfort en dat is zeer prettig trainen.

Het maakt deze hometrainer ook bij uitstek geschikt voor mensen met rugklachten, of zij die anderzins de "rechtop-houding" van een gewone hometrainer als minder prettig ervaren. Vele ouderen en 50+ geven de voorkeur voor deze manier van fietsen en bewegen. De rugleuning van de RS-1 is gemaakt van speciaal ademend materiaal wat het comfort ook weer extra verhoogd.

Maximaal gebruikersgewicht: 120 Kg.

• Type : recumbent bike
• Comfortabele "liggende" houding
• Magnetisch remsysteem
• 8 weerstand niveau's
• Vliegwiel: 9 Kg netto
• LCD display
• Max gebruikersgewicht: 120 Kg
• Ingebouwde hartslagmeting
• Speciale ademende rugleuning

Hometrainers,christopeit sport recumbent rs-1, reviews hometrainers, ergo, hometrainer fiets, cardio trainer, crossfit, joysport, spinningbike, ergometer, home trainer,   Christopeit RS-1 ligfiets, trainingsschema hometrainer, personal training, personal trainer, bremshey hometrainer, hometrainer huren, hometrainer kopen, hometraining, home trainingtest, fitness training, fietsen, wielrennen, wieller sport, thuis fitness, Christopeit RS 1 recumbent, topsport rs1 lig fiets