Basketbal bord Rookie LifeTime Volledige grootte weergeven

Basketbal bord Rookie LifeTime

Basketbalbord Rookie LifeTime

Baskettball bord van harde kwaliteit polyethyleen met uv-bestendige zeef druk coating. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Duurzame massief stalen ring van 1,3 cm dikte en weerbestendig nylon net. 

Meer details

79,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

LifeTime Basketball Board Rookie 

Dit Baketbalbord Rookie Combo uit de Lifetime producten reeks is voorzien van een 112 cm Impact ® Blackboard en een oranje Classic rand. Dit impact bord wordt gegoten van high-density polyethyleen en heeft een weerbestendig uv-bescherming, en lichtbestendige afbeeldingen. De ring is gemaakt van massief staal met stalen beugels en is voorzien van een heavy-duty  nylon net. De universele montagebeugel biedt een solide bevestiging aan een dak, dakrand of aan de muur. Dus geniet van de veelzijdigheid van een baksket combo van Lifetime producten en speel het spel zoals u dat wilt.

Basketbal bord is eenvoudig te monteren.

Dit basketbalbord wordt geleverd inclusief basketbal

Basketbal, basketbaltoren, basketbalpaal, basketbalstandaard, basketball, Topshot, basket, basketbal toren, basketbal paal, basketbal standaard, basketball totaal, basketbalschoenen, basket net, basketbalnet, basketballen, basketbal oefeningen, spalding basketbal, basket kopen, basketballen kopen, basketbal regels, basketbalbord,